foto Margareth Beerepoot
 
 

Margareth Beerepoot
Eigenaar en oprichter van Centrum Meander en psychodynamisch therapeut.
Lees verder over Margareth.

foto Frans Punt
 
 

Frans Punt
Mede eigenaar en oprichter van Centrum Meander en masseur.

Lees verder over Frans.

Wij werken nauw samen met onze diverse partners. Leer onze partners kennen:

Kim van der Linden Vooren

Yoga- en meditatie coach

Thijs Punt

Masseur en Yoga instructeur

massage  /  yoga

Anita Veldt

Leefstijl coach

Amy Weggemans

Hypno- en EMDR therapeut

 

Meer over Margareth

Ik ben een gevoelsmens, die heel erg van mensen houdt. Een echt mensen-mens dus. Van jongs af aan ben ik al bezig met verbinden. Was er vroeger een kind in de klas dat gepest werd en niet voor zichzelf op kon komen? Ik sprong in de bres voor deze persoon. Vrijwel altijd werd het pesten minder of verdween het. Ik heb een groot rechtvaardigheidsgevoel, onrecht kan ik moeilijk verdragen. Dit is de rode draad in mijn leven. Al heel vroeg voelde ik dat het beroep hulpverlenen mij paste als een goed zittende handschoen.

Jarenlang ben ik maatschappelijk werker geweest. Met alleen praten voelde ik de verbinding niet altijd. Woorden zijn woorden en figuurlijk gezien spreken we niet allemaal dezelfde taal. Echte passie voor mijn werk ervaar ik in het samenwerken met jou aan je hulpvraag. Het leveren van maatwerk, het fingerspitzengefühl, het werken met het onbewuste. Je bent als mens uniek. Er zijn nooit standaard oplossingen of antwoorden op je persoonlijke vraag. Ik geef altijd veel aandacht aan een goede sfeer, een veilige omgeving. Dit zorgt ervoor dat je je steeds meer open kan stellen voor datgene wat er zich aandient. De inzichten, het nieuwe gevoel en gedrag wat je zo ontdekt is ‘helemaal van jou’.

Mijn missie is om je te laten ervaren om echt in contact te komen met jezelf en vervolgens met een ander. Dit vergroot je zelfvertrouwen, waardoor je steeds meer durft te ondernemen op dit gebied. Het is iedere keer mooi en ontroerend als ik ervaar dat er veel meer samenhorigheidsgevoel is ontstaan. Je bent niet alleen, maar verbonden met anderen. Mijn streven is om de hoeveelheid sessies te beperken. Kortdurend, waar dit kan. Je hebt gewoon soms even een stukje begeleiding nodig, iemand die met je meewandelt, om daarna op eigen koers weer verder te kunnen.

Ik werk met groepen en/of individueel. Ook in groepsverband ligt het accent heel sterk op het vergroten van het bewustzijn, zodat je meer en meer gaat doen waar je hart ligt.

Zie ook de pagina Psychodynamische Therapie.

Meer over Frans
Ik voel me altijd erg betrokken bij mensen. Vandaar dat ik graag in contact ben. In mijn leven is dit een steeds terugkerend thema. Met plezier werkte ik in mijn vorige bedrijf (bloembollen- en bolbloemen) met medewerkers samen en als voorzitter van de beroeps gerelateerde studieclub wisselde ik regelmatig informatie uit met vakgenoten. Ik ben leergierig en geef mijn kennis graag door zowel in de praktijk als in verenigings- of bestuursfuncties en sinds 2002 als masseur.

Mijn missie is om je te laten ervaren hoe het is om steeds bewuster te worden van je lichaam, waardoor je nog gerichter aan je eigen gezondheid kan werken. Ik combineer sport- en shiatsumassage (hand- en vingerdruk) voor een goed resultaat. Dit is in de loop der jaren zeer effectief gebleken. Nadat je stijve spierklacht is weggemasseerd werk ik graag preventief. Voorkomen is beter dan genezen! Ervaring leert dat overbelasting van spieren en gewrichten er vaak ongemerkt in sluipt. De geest wil dan meer dan het lichaam aankan. Dit kun je voorkomen door je bijtijds te laten masseren.

Sport-/shiatsumassage is een gezond alternatief om bewust met het lichaam bezig te zijn.
Kijk ook op de website van Massagepraktijk Limmen voor meer informatie.

WERKRUIMTE HUREN

klik hier voor meer informatie

BEHANDELINGEN

klik hier voor een overzicht